Leo van Gestel

Mien the Queen

airbrush op canvas 80 x 60

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

11


Beschrijving:

een portret van onze (intussen overleden) huiskip die steeds als een koningin door de tuin liep, vandaar uit liefde voor haar, een ode als koningin

Website:

www.leoairbrushart.eu

Biografie:

Ik ben geboren op 9 Juni 1964 en getogen te Oud-Turnhout, een dorpje in Belgiƫ gelegen in de mooie en gezellige Kempen in de provincie Antwerpen van Belgiƫ. Het tekenen heb ik, zoals men zegt, mee gekregen bij mijn geboorte. Ik ben dan ook begonnen met tekenen vanaf mijn zeer jonge kindertijd. Na mijn middelbare school heb ik ook nog enkele jaren tekenles gevolgd in de kunstacademie te Turnhout waar ik veel technieken en manieren van tekenen en schilderen heb ontdekt, Jaren van stilte volgde, Op aanraden van mijn huidige vrouw vond ik mijn talent voor het tekenen en schilderen terug. In 2012 ben ik dan de Airbrush cursus gaan volgen bij Joop van der Velden in Veldhoven in Nederland waar ik de techniek van het Airbrushen onder de knie heb gekregen, Deze techniek combineer ik nu met tekenen en schilderen waardoor ik mijn gevoel kan laten spreken en zo mijn creaties tot stand breng.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors