Finalisten & winnaar publieksprijs bekend!

De 10 finalisten exposeren allemaal hun genomineerde werk tijdens de expositie in Kunstzaal van Heijningen op het Noordeinde in Den Haag, 2 t/m 24 februari 2019.
Tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 2 februari 2019 wordt bekend gemaakt welk werk Schilderij van het jaar 2018 is geworden en wie er dus de hoofdprijs van € 2018,- in ontvangst mag nemen. Ook wordt dan de volgorde van de top 10 bekend gemaakt.


Ken Huys mag zich met zijn schilderij ‘Maestro Stromae’ (zie foto hiernaast) de winnaar van de Publieksprijs 2018 noemen. Zijn werk heeft de meeste stemmen gekregen van het publiek en hierdoor ontvangt hij een pakket kunstenaarsmaterialen, t.w.v. €250,- aangeboden door Colourstock. Ook zijn schilderij wordt in Kunstzaal van Heijningen geëxposeerd.

 

terug

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors