Inschrijven

Iedereen die schildert kan meedoen met Schilderij van het jaar 2018. Het onderwerp en het formaat van je inzending(en) zijn helemaal vrij. Dieren, landschappen, bloemen, abstract, minimalistisch, impressionistisch, alles is toegestaan! Je schilderij mag vierkant, liggend of staand zijn. Je mag deelnemen met maximaal 4 schilderijen, zolang je inzending maar een schilderij is. Kijk bij Hoe werkt het? voor meer informatie over de toegestane technieken.

Deelname aan Schilderij van het jaar 2018 kost slechts € 19,95 voor het eerste schilderij. € 16,95 voor het tweede, € 15,95 voor het derde en € 14,95 voor het vierde schilderij. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van onder andere de organisatie, administratie, website en de oorkonde die deelnemers krijgen. Bovendien krijgt elke deelnemer:

  • een oorkonde als bewijs van deelname (opgestuurd na afsluiting van de wedstrijd begin 2019);
  • een kortingscode ter waarde van € 2,50 voor deelname aan Tekening van het jaar 2018 (laat het ons weten als je hieraan mee wilt doen!)
  • naamsvermelding in de catalogus van de wedstrijd;
  • € 10 korting bij aanmelding als nieuw lid van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars. Kijk voor meer informatie op www.NABK.nl.

Daarnaast maakt elke deelnemer kans op de hoofdprijs van € 2018,- en een expositie!
Kijk voor een volledig overzicht onder Prijzen.

Bovendien kan elke deelnemer nog kiezen uit enkele fraaie extra’s zoals een of meerdere pagina’s in de catalogus (voor slechts € 49,95 per pagina, incl. 2 catalogi en porto). Je kunt je werk ook professioneel laten jureren, dan krijg je een mooi juryrapport voor slechts € 9,75. Ook het bestellen van ansichtkaarten met je eigen kunstwerk erop behoort tot de mogelijkheden.

Houd de Nieuws pagina goed in de gaten voor alle recente ontwikkelingen.

Deelnemen? Klik dan snel hieronder op 'Inschrijven'!

Inschrijven

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors