Valérie Gerard

The Little Dipper

The Little Dipper

Acrylic op doek 60 x 120 cm


"The Little Dipper" maakt deel uit van een reeks schilderijen "the buddies" dat verwijst naar de zwarte mannetjes die je erop terug vindt. Zoals ik in mijn biografie schreef, kende ik de afgelopen jaren wat tumultueuze periodes waardoor ik strategieën ontwikkelde om niet steeds meegesleept te worden in negatieve gedachte kolken. Nare gedachten worden in deze reeks, ingeruild voor denkbeeldige 'vriendjes' op naïeve en kleurrijke achtergronden. Door me in deze fantasierijke wereld te projecteren, kan ik even de piekermolen stopzetten en plaats maken voor frisse, positieve ideeën. In "the Little dipper" zie je een buddy die de kleine beer verbindt met een markeerstift, alsof alles even kan en de wereld geen grenzen kent.

Website:

www.valriart.be

Aantal stemmen: 2

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors