Marjolijn van Roon

Ralph Prins

Ralph Prins

Olieverf en oliegebonden houtskool op doek 40cm x 30cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Ralph Prins was degene die mij inspireerde het tekenen en schilderen serieus te nemen. Ik had het grote voorrecht hem van nabij te mogen leren kennen. Hij heeft mij leren kijken en liet me zien hoe ik verbeelding zou kunnen vorm geven. Om hem te eren, schilderde ik een portret van hem naast de tekening die hij van zijn vader maakte en die ik daartoe kopieerde. Zijn vader speelde een centrale rol in zijn leven.

Website:

Aantal stemmen: 7

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors