Sofya Demskaya

The Golden Mountain

The Golden Mountain

Aquarel op papier 38 x 57 cm


Als er een plaats op de wereld is die een sprookje zou kunnen worden genoemd, is het Mont Saint Michel - een kleine stadje op een aparte rots omringd door de zee in Basse-Normandiƫ (Frankrijk). Je kunt het bereiken via de dam die de stad met het droge land verbindt, of wel te voet op de zeebodem bij laag water. Soms kan er de zee zo ver teruggaan dat je hem niet meer kan zien. De tijd wanneer Mont Saint Michel het mooist verschijnt, is 's nachts, wanneer de lichten aan gaan en een rots verandert in een sprankelende goudklomp. Toen ik dit voor de eerste keer zag, wist ik al dat ik dit op een dag zou schilderen. En ten slotte heb ik deze beloofte vervuld.

Website:

Aantal stemmen: 0

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors