Bert Hermans

Het Grote Kantoor

Het Grote Kantoor

Olieverf op doek 60 x 80 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Dit schilderij is geĆÆnspireerd door het voormalige kantoorgebouw (Het grote kantoor) van de Koninklijke Nederlandse Gist- en Spiritusfabriek in Delft. Het pand is gebouwd in 1905 naar ontwerp van de Amsterdamse architecten K. Muller en B. Schelling. De imponerende grote hal met glazen kap bevindt zich midden achter het voorgebouw. Het gebouw is een vroeg voorbeeld van grootschalige industrialisatie. Vooral de bijzondere lichtval inspireerde Bert tot het maken van dit schilderij.

Website:

http://berthermans.kunstinzicht.nl/

Aantal stemmen: 0

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors