Bert Hermans

Handelsbeurs Antwerpen

Handelsbeurs Antwerpen

Olieverf op doek 100 x 70 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Dit schilderij is geïnspireerd op een bezoek van enkele jaren geleden aan de voormalige Handelsbeurs in Antwerpen, die zich toen in vervallen toestand bevond. Het gebouw dateert uit 1531, brandde tot tweemaal toe af in 1583 en in 1858. Na de laatste vuurzee werd de Handelsbeurs gereconstrueerd in de hier, in dit schilderij afgebeelde, neogotische stijl. Het prachtige gebouw is nu nog niet toegankelijk voor het publiek, maar de verwachting is dat het gebouw na de restauratie eind 2018 weer wordt opengesteld.

Website:

http://berthermans.kunstinzicht.nl/

Aantal stemmen: 0

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors