Yvonne Welman

Apenrots

Apenrots

Mixed media met open acryl 150 x 150 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Apenrots/Kingpin Dit schilderij gaat over macht en geld. Het groeiprincipe waar de financiële wereld op gebaseerd is ,is gedoemd te mislukken. In deze wereld werken de politici samen met multinationals. Ze halen truuks uit om het geld uit de echte financiële wereld te halen en te zorgen , dat het overgrote deel van het geld bij een kleine groep mensen terechtkomt ten koste van de rest. Het is een optimistisch schilderij in de zin van als we samenwerken kunnen we ze aan. Een nieuwe wereld creeren, die uitgaat van menselijke behoeftes en niet op groei is gebaseerd.

Website:

www.yvonne-welman.com

Aantal stemmen: 0

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors