Stemmen

Vanaf 1 oktober tot en met 30 november 2018, kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete schilderij(en). De stemmen van het publiek bepalen samen aan het eind van de rit (op 1 december) wie de winnaar is geworden van de Publieksprijs (het schilderij met de meeste publieksstemmen). 
Iedereen kan en mag maximaal één keer op hetzelfde schilderij stemmen: De organisatie heeft verschillende beveiligingen aan de voor- en achterzijde van de website ingebouwd om misbruik te voorkomen of te ontdekken. 

Het is natuurlijk wél mogelijk om op bijvoorbeeld 4 verschillende werken te stemmen, maar 2x stemmen op hetzelfde werk is dus niet mogelijk/toegestaan. Kijk voor meer informatie over de procedure en het stemmen in de Algemene Voorwaarden.

Wilt u stemmen (vanaf 1 oktober)? Volg dan onderstaande stappen:

1. Zoek het schilderij waar u op wilt stemmen via de zoekfunctie en klik erop,
2. Vul een geldig e-mailadres in (let ook op typefouten),
3. Vink één van de drie opties aan.
4. Klik op VERSTUREN.
- u ontvangt nu een automatisch e-mailbericht op het door u ingevulde e-mailadres (kijk voor de zekerheid ook even in uw spam- of junkbox mocht u het bericht niet zien in uw inbox).
5. klik op de link die in de e-mail staat (u wordt nu doorgestuurd naar de bevestigingspagina),
6. Maak een keuze: wilt u de catalogus bestellen of alleen (direct) uw stem activeren?
7. Klik op ACTIVEREN.
- uw stem is nu geregistreerd en wordt binnen enkele seconden opgeteld bij het totale aantal stemmen. Als u dat niet direct verwerkt ziet, kunt u uw browser verversen (F5). 

Let op!
De schilderijen staan dagelijks op een andere plaats, zodat niet altijd dezelfde schilderijen 'vooraan' staan in het overzicht. 

TIP voor kunstenaars:
Als je mensen op je werk wilt laten stemmen of een specifiek werk zoekt om op te stemmen, deel dan de specifieke paginalink van je werk of adviseer men om in de zoekfunctie te zoeken op jouw naam. 

Stemmen

Testimonials

"Een verrassing, Schilderij van het jaar 2017! Ben d'r erg blij mee!
Een portret van mijn vader op de achterkant van een doek waar ik mijn moeder al eens op had geschilderd. Fijn idee: samen, trots op hun zoon."

Hendrik Elings - winnaar Schilderij van het jaar 2017

"Als beginnend kunstenaar, en zeker als autodidact, ben ik enorm dankbaar voor deze prijs. Het bood mij een platform en de erkenning, die me verder heeft geholpen als kunstenaar en als professional."

Rosa Boomsma - winnaar Schilderij van het jaar 2015

Sponsors